Öğrenci Devamsızlıkları İle İlgili Olarak Veliler Bilgilendirildi

Öğrenci devamsızlığı ile ilgili veli toplantısı yapıldı.

25.10.2019 464

04-11-201904-11-201904-11-201925-10-2019Öğrenci Devamsızlığı ile İlgili Veli Toplantısı Yapılarak Velilere Bilgi Verildi. Yapılan toplantı neticesinde öğrencilerin edvamsızlık nedenleri, aile durumları ve ders başarısının artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Bazı veliler serada çalışmaları için öğrencilerin dersten alınmasının ve okula gönderilmemesinin yanlış olduğundan bahsetmiştir. Bu duruma yönelik olarak okul müdürü Ercan ÖZKAN öğrencilerin eğitim hakkının engellendiğini ve bu durumun ders başarısını düşürdüğünü belirtmiştir. Sonuç olarak veliler öğrencileri çalıştırmak için okuldan almayacağını belirtmiş ve okul başarısının artması için gerekli ortamın sağlanacağını söylemişlerdir.